sez noveller japansk bondage

Da jeg spillede kort med vennerne i sidste uge, blev vi meget opstemte, og så satsede vi en gang sex med vores koner. Så nu kommer vinderen for at kræve sin gevinst". Blev jeg bundet og udnyttet af konen eller var det hele en drøm Efter at jeg havde bundet min kone og fået hende helt ude over kanten. Både til hendes store fornøjelse, så tog hun hævn over mig.

Jeg blev bundet hvorefter hun begyndte at bruge mig. Jeg prøvede ting som jeg ikke før havde fået lov til af hende. Denne historie er en direkte fortsættelse af del Mette har tabt et væddemål og Henrik kender til hendes fantasier For at gøre en lang historie kort, så fortalte han, at Mette skulle være med i en leg.

Og i den leg var det Henrik, der bestemte alt. Så kom situationen, jeg havde ventet på hele aftenen. Jeg vandt og Gry tabte. På hendes kort stod: Gry sprang glædestrålende op. Jeg tog plaiden og en sofapude og gik ind til spisebordet, hvor jeg lagde det i den frie ende. Søs flyttede manchetterne over på Grys håndled og ankler.

Gry lå med lukkede øjne og trak vejret dybt. Vi fjernede bindet og bandt rebene op. Giv mig den bagfra", bad hun. Jeg så spørgende på Søs. Mine sexfantasier drejede sig om blid bondage – bindelege.

Mors dag kan være meget andet end en buket blomster. Fruen fik også blid massage og ville ride. Og hvad gør man med et morgenjern! En gammel historie om et indianerritual fængede. Fruen var midtpunkt i ceremonien.

Og så lidt mundgodt. Det var dog fruen, der pludselig foreslog, at vi skulle udleve dem. Og senere langt mere end det! Nabopigen, årige Lone, er hurtigt gået hen og blevet Carls faste bolleveninde, og en dag får hun øje på noget i loftet over sengen, som hun ikke havde lagt mærke til før Hvem siger at det kan betale sig at være en pæn pige. Pirrende frækt spil omkring magt og dominans i biker miljøet Sidst læst: Et stykke henne ad fortovet kan jeg se en ung pige stå ved gadedøren.

Efterhånden som jeg kommer nærmere, kan jeg se at der er noget galt. Den hvide bluse sidder stramt henover de velformede bryster. Blusen er ikke helt hvid længere, den er støvet og fugtig af sved, så man kan se de stive brystvorter gennem stoffet. Swingerklubben har lejet et stort slot ude på landet. Det skal nemlig være stilfuldt og eksklusivt. Alle damerne skal aflevere et par trusser, som bliver hængt op på en tørresnor.

Herrerne får lov til at trække et par hver, og så gælder det om at finde frem til borddamen. Efter middagen skal der leges blindebuk. Damerne skal dog lige klædes af selskabskjolerne, før den første mand med bind for øjnene får lov til at jage.

Natasha er faret vild og befinder sig på privat ejendom da hun bliver stoppet af en mand. Efter lidt diskussion tilbyder han at hjælpe med at finde hjem, dog skal han lige hjem forbi og give besked.

Da de kommer hjem til manden beder han hende følge med og vente i huset - herefter vågner Natasha i et mørkt rum og hendes oplevelser starter Jeg havde været min kæreste utro og under vores ferie, blev jeg straffet for det. Det er nu min næste sidste weekend som stalddreng, Carina og kæresten er denne gang alene om at afrette mig, og jeg nedværdiges midt i motionscentret, siddende på en bom med en plug i røven og med tunge vægtlodder spændt fast på anklerne.

En uge i lænker og med læder hætte er sidste prøvelse Sidst læst: I dette afsnit tager ridepigerne og deres fyre stalddrengen med til ridestævne, hvor den stakkels stalddreng kommer i ringen i kg.

Drengen bestod ikke tøsernes og drengenes prøve, så han endte turen hjem svindebundet totalt i en sæk bag i en kassevogn, og blev efterladt foran sin hoveddør indelukket og bundet i en stærk kornsæk Sidst læst: I dette afsnit kan du læse hvordan det gik da tøserne og deres kærester var sammen om at nedgøre stalddrengen, efter han en weekend havde v´æret under kærlig behandling hos drengene mens tøserne var på ridelejr og næste weekend hvor pigerne fik stalddrengen i stødet mens drengene var på herrerur uden pigerne Sidst læst: I de to første afsnit var det pigerne og deres fyre fra rideskolen der bandt, nedværdigede og tog sig af mig, i det 3 afsnit var pigerne på ridelejr så da tog kæresterne over og i det her afsnit er det så tøserne der tager over, og sørger for jeg kom i stødet, mens fyrene var på mandetur.

Christina havde givet mig ordre til at jeg efter arbejdstid fredag, skulle møde på rideskolen med min træningslortesæk, med en læderknebel i munden og bundet stramt i nakken. En ukendt mand kom en dag hjem og fortalte vi skulle hente brænde sammen i skoven, da jeg ikke kendte ham mente jeg han tog fejl, men pludselig tog besøget en anden drejning og jeg kom ud for en oplevelse som jeg aldrig glemmer, hvor det viste sig at bekendte fra et lokalt værtshus havde en plan med mig, hvor jeg skulle afstraffes kærligt, blidt, bestemt og på en nedværdigende måde som jeg aldrig glemmer, og som de andre også fik en sund latter over.

Jeg var i weekenden sammen med tøserne og deres kærester på rideskolen, hvor jeg som stalddreng blev sat på plads af tøserne og vennerne.

Reb, hingste hesteboks, svindebundet med reb i en kornsæk, med til fest som hingstpik og arbejde som ussel stalddreng var overskriften i historien. I 1 del fortsættelsen gik tøserne og vennerne over til lænker og ridning på en hingst, svinebinding med kæder og reb i lortesæk og ture i naturen og byen til mig som stalddreng, efter en weekend hvor de tøserne og vennerne mente jeg skulle i opdragelseslære.

Jeg blev igen sat på plads af tøserne og drengene i hestenes boks, og selv den gamle stalddreng Svend dukkede op i denne del, og betød jeg fik en ekstra smertefuld gåtur. Jeg er ene staldreng på en rideskole hvor det er tøserne der bestemmer, og hvor jeg må tage det tunge arbejde når det passer dem. Da jeg forsøgte at gøre oprør mod fordelingen, fik jeg at føle hvad en gruppe tøser og deres heste glade kærester kan gøre mod en staldreng der ikke lystrer, både i hestestalden, til fest, i hesteboksen over en hel weekend.

Emily sat on the stone bench looking at the letter she had just received. Her grief was overwhelming, leaving her feeling numb. It was as though her world had ended, that she had died with her lover. Jeg havde ventet hele dage på at han skulle komme, og da han kom begyndte han at slikke mig med det samme han kom ind for døren, jeg slikkede ham til udløsning. Efter middagen sagde han at han havde en overraskelse til mig og hentede en pose, deri var der et tørklæde som han bandt om midt ansigt, hvorefter han bandt mig til et bord, og da han begyndte at knippe mig fandt jeg ud af hvad overraskelsen i virkeligheden var?

Hej dette er en historie fra det virkelige liv, som jeg selv havde sammen med min nye kæreste. Vi har et utroligt godt sexliv sammen og jeg har prøvet mange af de ting, jeg længe har haft lyst til. Efter et stykke tid stoppede hun og begyndte at binde mig fat til sengen.

Ja læs selv resten!! Hun havde store brune dådyrøjne og som hun sad der bastet og bundet blev det næsten til et drømmesyn Jeg har altid været interesseret i damer som går med nylonstrømper. Læs hvordan jeg lærte at gå med Nylonstrømper. Vil du vide hvordan det ender, må du læse den færdig Sidst læst: Henriette på 15, skulle passes, da hendes mor og lillesøster skulle til skøjtestævne i weekenden.

Henriette mente at hun er blevet for stor til at have en babysitter, men der var ikke noget at gøre. Det ringer på døren, og Maria en flot 20 årig pige stod i døren. Senere da Henriette og Maria var alene, fik Henriette besøg af sin veninde Marlene.

Henriette havde nu en plan, og fik uden det store besvær Maria overtalt til at vise dem hvordan man går i spagat. Men det skulle hun aldrig have gjort, for pigerne var klar med rebet, og kosteskaftet. Søren har aftalt at mødes med sin ex-kone, Birgitte.

Han ved, hvad det er, hun trænger til, og de har ikke været sammen længe, før han binder hende til sengen. Da hun ligger nøgen og fikseret med vidt spredte ben, er hun fuldstændig i hans magt. Hun kan ikke engang protestere, for han har lukket munden på hende med hendes egne trusser. Søren finder en saks, skum og skraber, for nu skal Birgitte have klippet og barberet alle hårene af kussen.

H Halsbånd — Bæres af den submissive som tegn på underkastelse. Halsbåndet har en stor symbolsk betydning. Handjob — Seksuel tilfredsstillelse af den anden part ved hjælp af hånden. Hogtie — En bondage stilling hvor den ene part ligger bundet på maven, med ankler og håndled bundet sammen på ryggen. I Infantilisme — Rollespil, der indebærer en baby-agtig opførelse af den ene part, kan være brug af bleer, sutter osv. J Japansk bondage — er en avanceret, og for nogle smuk reb bondage udviklet i østen, hvor den oprindeligt faktisk var en tortur teknik.

Den kombinerer hjælpløsheden fra den traditionelle bondage , med skønhed, og i nogle tilfælde intens erotisk massage, der skyldes tryk fra selve rebet, men også strategisk anbragte knuder. K Katherine Wheel — Er et stort rundt, lodret monteret hjul. Den submissive bliver bundet fast til dette hjul, og kan derefter roteres rundt efter behov. Det giver nem adgang til alle dele af offerets krop, for enten at pirre, drille eller afstraffelse. Knifeplay — Leg med knive, behøver ikke involvere det at skære, nogle gange er truslen nok.

Kyskhedsbælte — Anordning der typisk anbringes af den dominerende på den submissive, for at forhindre dem i seksuelle aktiviteter uden at vedkommende giver lov. L Lavement — Tarmudskylning. Bruges ofte før analsex til at tømme tarmen, så man undgår uheld. Latex — er et skinnende stof, der sidder stramt til kroppen og er genstand for en betydelig fetish. Læder nederdele, læder chaps, læder seler, læder manchetter, læder padler, listen er uendelig.

Marking — Mærker der efterlades på den submissives krop, som et resultat af en afstraffelse, for eksempel pisk. Nogle gange er mærkerne forbundet med en stolthed, andre gange er det ydmygende.

Masochist — En som finder nydelse, oftest seksuel nydelse af at påføre en anden smerte eller ydmygelse. Master — En term brugt om den dominerende. Mentor — En der påtager sig rollen i at lære en anden op.

Det kan være en dominerende der tager en anden dominerende under sine vinger. Mind Play — En psykologisk manipulation af den dominante, der skal være med til at intensivere den psykiske oplevelse for den submissive.

Dette kan være at lege med en kniv foran vedkommende, true med at skære, for at fremkalde frygten for det. Mummificering  — er en meget stram og besnærende form for bondage, der indebærer at personen er helt eller næsten omviklet i for eksempel husholdningsfilm, bandage, eller bondage tape.

N Necrophilia — Seksuel tiltrækning af lig. Nipple Play —Fordi vores brystvorter er så sensitive, og erogene, så er de oftest et yndet mål for leg. Enten i form af pirring med klemmer, stearin, isterninger eller pisk. Den fortæller historien om O, en fransk kvinde der bliver ført til udkanten af Paris, af sin elsker Rene. Der bliver hun systematisk undertrykt, og langsomt formet ind i rollen som en villig slave, gennem seksuelle overgreb, pisk med mere.

Orgasme nægtelse — Når du nægter din partner orgasme, men hele tiden bringer dem på grænsen til en. Når først de så får orgasmen, så skulle den være mere end intensiveret. P Paddle — Et spanking redskab beregnet til brug på balderne.

Padler er traditionelt lavet af træ, men findes oftest i en læder udgave. Den har som regel en fast kerne, lavet af enten metal eller fiberglas. Alle faste, flade objekter kan bruges som paddler, som for eksempel en hårbørste. Pain slut — Er en masochist der nyder og søger smerten for sin egen skyld. Penisring — En ring typisk lavet af blød silikone, til at stramme for blodtilførelsen til penis. Dette giver en længere, og hårdere erektion. Se det store udvalg af penisringe her.

Pervert —Er en person hvis seksuelle adfærd opfattes som uacceptabelt eller unormal. Ofte brugt af selvudnævnte moralister til at beskrive de folk der udøver anden seksuel adfærd end deres egen.

Piercing — At penetrere huden, enten permanent, eller midlertidigt. Det kan være i forbindelse med nåle leg. Playroom —Er et værelse dedikeret udelukkende til SM lege. Det kan være udstyret med manchetter, reb, spejle, piske, paddles, bænke og en masse andre ting. Polyamorous — At elske mere end en.

Det kan være en seksuel kærlighed, spirituel, følelsesmæssig, eller en kombination af disse. Polygame folk lever ofte i åbne forhold, hvor det er okay at være sammen med andre. En ponygirl, eller ponyboy tager rollen som en pony, og bliver trænet at den dominante. Typisk er den menneskelige pony nød til at være seletøj, mens de trækker en vogn, bærer en rytter. R Riming — At slikke i og omkring endetarmen.

Role Play — At lege forskellige roller, med det formål at udføre seksuelle fantasier. Nogle af de mere populære rollespil er lærer og elev. Doktor og patient eller sygeplejerske. Men alt hvad du kunne drømme om. S Sandwich — At en pige bliver taget både vaginalt og analt samtidigt.

Også kaldet double penetration. Slave kontrakt  — er en aftale der formelt fordeler rollerne, ansvaret og ikke mindst grænserne mellem den dominante og den submissive. Sprøjteorgasme — Se mere her. Squirte — Kvindelig ejakulation, også kaldet en sprøjteorgasme. Stearinlys — Bruges ofte i seancer til enten at skabe en stemning, eller til at dryppe varm stearin på den submissive.

Generelt set, skal der bruges helt almindelige hvide paraffin lys, hvilke har det lavest smeltepunkt. Som tommelfinger regel kan man bruge, at jo blødere stearinen er, jo mere sikre er de at bruge. Spanking — Samlet betegnelse for smæk.

Det kan være med pisk, paddle eller hånden. Spredestang — En stang der kan bruges til at binde mellem benene på den submissive, således at vedkommende ikke kan samle benene. De findes i mange forskellige udgaver, nogle beregnet til reb, andre kan man sætte manchetterne fast. St Andrews kors  — er et X formet kors, typisk lavet af træ. Det er perfekt til at binde den submissive til, da kroppen fremstår som mere eller mindre helt tilgængelig.

Stop kan nemlig ikke bruges, da det oftest bliver sagt uden at man tænker over det. Når et stopord bruges, er det fordi den dominate har overskredet, eller er ved at overskride grænserne hos den submissive.

Det internationale stopord i BDSM kredse er cirkus. Men enhvert ord man aftaler kan bruges. Stoptegn — Samme som stopord, bruges når det ikke er muligt at kommunikere mundligt. Sub —  Bruges oftest om en person, der mere tænder på underkastelse end på smerte. Det siges, at det er ligesom at være høj. Suspension — Typisk at blive bundet på en måde, så man kan hejses over jorden ved hjælp af reb.

Swinger — Person der efter aftale dyrker sex med flere andre. Måske i selskab med sin partner. Topping from the bottom — Når en submissiv prøver at styre BDSM seancen, selv om vedkommende skulle foregive at være submissiv. Tøs — Beskriver en submissiv der elsker at udfordre den dominates tålmodighed.

...

Husk at fjerne den viser, som ikke bruges, så den ikke kommer i karambolage med nøgleringen. En anden sjov fidus er at lægge en snor på f. Den ene ende sætter man herefter fast i en krog i loftet, så isklumpen hænger og dingler i den.

I den anden ende binder man nøglerne. Og nu skal isen altså smelte en hel del før snoren er fri af klumpen og nøglen falder ned. Det anbefales kraftigt at teste, hvor lang tid isen er om at smelte, for det går overraskende langsomt. Nogen lænker sig under de kolde dryp, og nogen bruger tis i stedet for vand. Man kan også bruge kodelåse, som man jo ikke kan åbne i mørke, fordi man ikke kan se de åndssvagt, mikroskopiske små møg-tal på låsen.

Man sætter et tænd-sluk-ur på en lampe, så den først tænder efter en ønsket tid, måske efter 2 timer. Herefter lænker man sig så på en måde, så man no way in hell kan tænde andet lys. Nu kan man så kun vente til uret siger klik, og lampen tændes, så man igen kan se tallene på kodelåsen. En elegant, lille lur i mørket, ikke sandt? Og så er der dem, der søger magtesløsheden gennem uundgåelig smerte. Helt simpelt kan det gøres ved at tape sine kønsdeles hårpragt fast med gaffatape til et eller andet urokkeligt.

Og herefter give sig selv et par håndjern på. På ryggen, naturligvis, så man ikke kan nå rundt til den onde tape. Og med nøglerne uden for rækkevidde, selvfølgelig. Her er der så kun et at gøre: At rive sig løs. Eller også kan man lænke sig, så man kun med nød og næppe kan krabbe sig frem måske endda med en ubehagelig  stor buttplug i måsen. Ved med vilje at placere nøglen i den fjerneste ende af bopælen.

Eller måske endda i haven. Åhh, den magtesløshed og tab af kontrol. Der er flere farlige elementer i selv-bondage. For helt principielt bør et menneske ikke være alene og bundet på samme tid.

Tænk nu, hvis der går ild i hytten! Eller du bliver syg for alvor! Eller hvad nu, hvis det dér smarte trick med uret kikser, og lortet går i stå? Så ligger du der og visner. Eller hvad, hvis du får krampe eller blodomløbet går kaput? Men her er et par ting, som du kraftigt bør overveje at overholde:.

Brug en tændt vibrator, som du ikke kan fjerne, påsæt klemmer, som du heller ikke kan fjerne. Læg brændenælder, der ligger i vejen for at få nøglen. Opsæt en spand med urin. Hænderne er selvfølgelig bundet, så de ikke kan nå. Men det kan hovedet! Hvis du endnu ikke har oplevet bondage med reb, bindebånd eller et simpelt blindfold, så har du noget godt i vente. Et enkelt lille bånd eller slips kan åbne op for en ny verden af erotik, og hvis du tør og føler dig fristet, så kan japansk bondage også være en helt fantastisk oplevelse.

Læs med herunder og mød 2 personer der hver især elsker japansk bondage, og få deres tips til hvordan du skal gribe det an, hvis du også vil prøve det. Japansk bondage er en særlig samklang og nydelse.

Jeg så japansk bondage første gang i , hvor jeg var på forretningsrejse til Tokyo og blev inviteret med i en klub, hvor de optrådte med det. Det var utroligt smukt, og jeg blev meget fascineret af det. Jeg var i Japan flere gange og så mere japansk bondage, men havde ikke selv fingrene i det. Jeg begyndte at sætte mig mere ind i det, bl. Jeg begyndte at lave japansk bondage kurser i Det Sorte Selskab — og nu, hvor jeg er medlem af Excess Club , er jeg også med til temaaftener der.

Noget af det fascinerende ved japansk bondage er den mentale koncentration, som det kræver. Man er meget tæt sammen med den, man binder — og den, man bliver bundet af.

Der opstår en særlig samklang og nydelse under japansk bondage sessioner. Når det hele lykkes, glider den, der bliver bundet, ind i et andet univers. Det er en meditativ tilstand, hvor hun bliver frataget store dele af sin bevægelsesfrihed. Man kan sige, at hun er under en frivillig tvang — hun overgiver sig totalt og lægger alt fra sig.

Og når man ikke har noget ansvar, ikke skal gøre noget som helst, så vender man sig indad og kommer ind et sted, hvor alt omkring en forsvinder. Japansk bondage er meget kropsligt og sensuelt, men det er faktisk meget sjældent, at man bagefter går i gang med at bolle. Man går først og fremmest efter den kropslige nydelse. Japanerne har meget nøje kortlagt de forskellige erogene punkter på kroppen, og så skal man selvfølgelig sørge for at lægge rebene der, eller lave en knude, der lige trykker der.

For mig handler japansk bondage om samhørighed, tillid, tryghed og en stor kropslig nydelse for begge parter. Den, der bliver bundet, har en stor nydelse ud af det. Og den, der binder, har stor nydelse ud af det visuelle, det æstetiske og det at røre kroppen.

Det er ret fantastisk, fordi man er så tæt sammen om japansk bondage, skal kemien være i orden — man kan ikke bare gøre det med en tilfældig fremmed. Japansk bondage kræver jo også, at der er en stor tillid parterne imellem: Den, som bliver bundet skal kunne have fuld tillid til, at det her er sikkert, og at hun ikke kommer til skade — ellers bliver hun nervøs og kan ikke nå til det punkt, hvor hun svæver ind i et andet univers. Man skal også i forvejen vide, hvilke grænser der er — f.

Mange gange har jeg bundet nogen, der er mere eller mindre påklædte. I virkeligheden behøver det ikke at være noget, der er så domineret af det seksuelle. Tidsfornemmelsen forsvinder under japansk bondage.

Det er forskelligt, hvor lang tid det tager at binde nogen — en enkelt binding af overkroppen kan tage få minutter, og nogle af de mere komplicerede ting kan tage op til en halv time, inden den sidste knude er lagt. Men det er også et spørgsmål om nydelse — for nydelsen kan jo godt være, at det tager lang tid, selv om det måske kunne gøres på tre minutter, så bruger man alligevel et kvarter på det, fordi man kæler lidt, man rører lidt ekstra, man rykker lidt i båndene for at drille.

Når kvinden så er hængt op, er der også forskel på, hvor lang tid, der går. Jeg har haft en kvinde hængende i tre kvarter — hun havde ikke nogen fornemmelse af tiden, hun troede, der var gået minutter. Hvis bindingen er lavet rigtigt, og balancen er der, så er det ligesom at være i en dvaletilstand.

Men det mest almindelige er minutter, fordi båndene snærer, og det kan godt blive lidt ubehageligt, især hvis bindingen ikke er lavet helt perfekt.

Der skal være en god understøttelse og mange reb rundt om kroppen. Der er nogle grundlæggende ting og sikkerhedsregler ved japansk bondage man skal kende, men ellers er det faktisk ret enkelt at gå i gang med. Man skal selvfølgelig vide, at man på ingen måde må lukke for blodtilførslen, og så skal man lige lære sig to-tre grundlæggende mønstre, som kan bruges på forskellige måder.

Derefter kan man så improvisere. Der er flere af de klubber, der beskæftiger sig med SM, som har kurser eller temaaftener med japansk bondage. Så vil man lære det, er det et godt sted at starte. Her kan man også finde den historiske baggrund — det startede nemlig slet ikke som en erotisk leg, men som en måde at tage folk til fange og torturere dem på. Det var Jan, der introducerede mig for japansk bondage for år siden.

Jeg havde skrevet sammen med ham og havde spurgt, om han ville binde mig, og han havde sagt, at jeg kunne være hans model på en kursusaften i japansk bondage. Så jeg skulle stille mig op foran 15 mennesker og smide tøjet.

Der var mange modstridende følelser i det, men så kom ekshibitionisten frem i mig, og det var jo ikke mig, men rebene de kiggede på. Jeg var spændt på, hvordan jeg ville reagere. Når jeg var bundet og skulle hænges op, ville jeg jo være fuldstændig hjælpeløs og på en måde få frataget alle rettigheder.

Jeg var spændt på det hele tiden, da han begyndte at hænge mig op. Det var også en helt utrolig fornemmelse at svæve. Man svæver selvfølgelig ikke, for tyngden er der stadig, og rebene gør lidt ondt, men det er en fornemmelse af at være vægtløs.

Det var også helt tidløst, og jeg følte det som om, jeg kunne hænge der i to minutter eller i to timer. Man har ingen fornemmelse af tid. Det er en helt vildt fed fornemmelse at være snøret ind. Man får frataget — og slipper — alt ansvar.

Man kan ikke vælge eller smutte udenom… man er bare. Det er fascinerende at blive pacificeret, ikke at kunne bestemme det hele selv — det er nemlig det, jeg plejer at gøre i dagligdagen. Jeg plejer at styre det hele, at kunne det hele, og der er ikke nogen, som behøver at hjælpe mig. Når man på den måde afgiver hele kontrollen til et andet menneske, handler det meget om tillid. Det fik jeg til Jan med det samme.

Ellers ville jeg aldrig turde gøre prøve japansk bondage— jeg hang med hovedet nedad, og tænk hvis rebene eller knuderne ikke holdt. Man skal vide, at den, man leger med, ved, hvad han laver — han skal kunne læse mig, se mig og mærke, hvor jeg er henne. Han skal virkelig have styr på det. Da jeg blev bundet af Jan første gang, var der overhovedet ikke sex i det. Jeg blev ophidset af det, men ikke efter at dyrke sex med Jan, mere efter at opleve endnu mere.

Jeg oplevede også en dyb taknemmelighed, fordi han åbnede en ny verden for mig. Der er en meget erotisk stemning mellem den, der binder, og den, der bliver bundet, men som sådan bliver man ikke ophidset af det. Det kan være at placere den ene part i en gabestok, eller binde dem, eller noget helt tredje.

Fransk French Kissing — Et kys der involverer åben mund, tunge, og at dele spyt. Nogle gange også brugt som et kodeord for cunnilingus fisse slikning , og for fellatio blowjobs.

G Gags — Redskaber lavet til at lukke munden på den submissive. Der er forskellige slags, det kan være en slags bold du kommer i munden på den submissive ball-gag , eller en pind, eller noget helt andet. Formålet er, at den submissive ikke kan snakke så godt, og oftest sker der en øget spyt produktion, som render ud af munden, da vedkommende ikke så godt kan synke.

Gender play — Rollespil, hvor den ene, eller alle parter tager rollen af det modsatte køn. Bløde grænser, som i — Jeg vil måske udforske mere af…. H Halsbånd — Bæres af den submissive som tegn på underkastelse. Halsbåndet har en stor symbolsk betydning. Handjob — Seksuel tilfredsstillelse af den anden part ved hjælp af hånden.

Hogtie — En bondage stilling hvor den ene part ligger bundet på maven, med ankler og håndled bundet sammen på ryggen. I Infantilisme — Rollespil, der indebærer en baby-agtig opførelse af den ene part, kan være brug af bleer, sutter osv. J Japansk bondage — er en avanceret, og for nogle smuk reb bondage udviklet i østen, hvor den oprindeligt faktisk var en tortur teknik.

Den kombinerer hjælpløsheden fra den traditionelle bondage , med skønhed, og i nogle tilfælde intens erotisk massage, der skyldes tryk fra selve rebet, men også strategisk anbragte knuder.

K Katherine Wheel — Er et stort rundt, lodret monteret hjul. Den submissive bliver bundet fast til dette hjul, og kan derefter roteres rundt efter behov. Det giver nem adgang til alle dele af offerets krop, for enten at pirre, drille eller afstraffelse. Knifeplay — Leg med knive, behøver ikke involvere det at skære, nogle gange er truslen nok.

Kyskhedsbælte — Anordning der typisk anbringes af den dominerende på den submissive, for at forhindre dem i seksuelle aktiviteter uden at vedkommende giver lov. L Lavement — Tarmudskylning. Bruges ofte før analsex til at tømme tarmen, så man undgår uheld. Latex — er et skinnende stof, der sidder stramt til kroppen og er genstand for en betydelig fetish.

Læder nederdele, læder chaps, læder seler, læder manchetter, læder padler, listen er uendelig. Marking — Mærker der efterlades på den submissives krop, som et resultat af en afstraffelse, for eksempel pisk. Nogle gange er mærkerne forbundet med en stolthed, andre gange er det ydmygende. Masochist — En som finder nydelse, oftest seksuel nydelse af at påføre en anden smerte eller ydmygelse.

Master — En term brugt om den dominerende. Mentor — En der påtager sig rollen i at lære en anden op. Det kan være en dominerende der tager en anden dominerende under sine vinger.

Mind Play — En psykologisk manipulation af den dominante, der skal være med til at intensivere den psykiske oplevelse for den submissive. Dette kan være at lege med en kniv foran vedkommende, true med at skære, for at fremkalde frygten for det.

Mummificering  — er en meget stram og besnærende form for bondage, der indebærer at personen er helt eller næsten omviklet i for eksempel husholdningsfilm, bandage, eller bondage tape.

N Necrophilia — Seksuel tiltrækning af lig. Nipple Play —Fordi vores brystvorter er så sensitive, og erogene, så er de oftest et yndet mål for leg.

Enten i form af pirring med klemmer, stearin, isterninger eller pisk. Den fortæller historien om O, en fransk kvinde der bliver ført til udkanten af Paris, af sin elsker Rene. Der bliver hun systematisk undertrykt, og langsomt formet ind i rollen som en villig slave, gennem seksuelle overgreb, pisk med mere. Orgasme nægtelse — Når du nægter din partner orgasme, men hele tiden bringer dem på grænsen til en. Når først de så får orgasmen, så skulle den være mere end intensiveret.

P Paddle — Et spanking redskab beregnet til brug på balderne. Padler er traditionelt lavet af træ, men findes oftest i en læder udgave. Den har som regel en fast kerne, lavet af enten metal eller fiberglas. Alle faste, flade objekter kan bruges som paddler, som for eksempel en hårbørste.

Pain slut — Er en masochist der nyder og søger smerten for sin egen skyld. Penisring — En ring typisk lavet af blød silikone, til at stramme for blodtilførelsen til penis. Dette giver en længere, og hårdere erektion. Se det store udvalg af penisringe her. Pervert —Er en person hvis seksuelle adfærd opfattes som uacceptabelt eller unormal. Ofte brugt af selvudnævnte moralister til at beskrive de folk der udøver anden seksuel adfærd end deres egen. Piercing — At penetrere huden, enten permanent, eller midlertidigt.

Det kan være i forbindelse med nåle leg. Playroom —Er et værelse dedikeret udelukkende til SM lege. Det kan være udstyret med manchetter, reb, spejle, piske, paddles, bænke og en masse andre ting.

Polyamorous — At elske mere end en. Det kan være en seksuel kærlighed, spirituel, følelsesmæssig, eller en kombination af disse. Polygame folk lever ofte i åbne forhold, hvor det er okay at være sammen med andre.

En ponygirl, eller ponyboy tager rollen som en pony, og bliver trænet at den dominante. Typisk er den menneskelige pony nød til at være seletøj, mens de trækker en vogn, bærer en rytter. R Riming — At slikke i og omkring endetarmen. Role Play — At lege forskellige roller, med det formål at udføre seksuelle fantasier.

Nogle af de mere populære rollespil er lærer og elev. Doktor og patient eller sygeplejerske. Men alt hvad du kunne drømme om. S Sandwich — At en pige bliver taget både vaginalt og analt samtidigt. Også kaldet double penetration.

Slave kontrakt  — er en aftale der formelt fordeler rollerne, ansvaret og ikke mindst grænserne mellem den dominante og den submissive. Sprøjteorgasme — Se mere her.

Squirte — Kvindelig ejakulation, også kaldet en sprøjteorgasme. Stearinlys — Bruges ofte i seancer til enten at skabe en stemning, eller til at dryppe varm stearin på den submissive. Generelt set, skal der bruges helt almindelige hvide paraffin lys, hvilke har det lavest smeltepunkt. Som tommelfinger regel kan man bruge, at jo blødere stearinen er, jo mere sikre er de at bruge. Spanking — Samlet betegnelse for smæk.

Det kan være med pisk, paddle eller hånden. Spredestang — En stang der kan bruges til at binde mellem benene på den submissive, således at vedkommende ikke kan samle benene.

De findes i mange forskellige udgaver, nogle beregnet til reb, andre kan man sætte manchetterne fast. St Andrews kors  — er et X formet kors, typisk lavet af træ.

Det er perfekt til at binde den submissive til, da kroppen fremstår som mere eller mindre helt tilgængelig. Stop kan nemlig ikke bruges, da det oftest bliver sagt uden at man tænker over det.

Når et stopord bruges, er det fordi den dominate har overskredet, eller er ved at overskride grænserne hos den submissive. Det internationale stopord i BDSM kredse er cirkus. Men enhvert ord man aftaler kan bruges.

ESCORT4YOU ESCORT MASSAGE DANMARK

Dansk pornostjerne viborg escort

Frisk fisse tao tantra