www  dk min våde fisse

.. Massage thy escort i nordsjælland

SEX HISTORIER FAMILIE HADERUPPIGERNE DK

Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer. Han havde lige mødt et par stykker, som han skulle nå at snakke med. Det varer ikke længe, før vi kommer i en fælles orgasme, som mere eller mindre skriges ud i soveværelset. Mine kønslæber er også med på legen -de er opsvulmede og følsomme. At blive slikket samtidig med at blive gennemkneppet bagi var noget af det liderligste jeg havde prøvet.

Min mand har også været i bad, men jeg kan ikke se, hvad han har på af undertøj, fordi han også har taget en kimono på. Så mens vi sidder og hygger, fantaserer vi hver især om, hvad den anden har på inderst inde. Pludselig kommer min mand i tanke om, at han har glemt sin sports-taske i klubhuset.

Han siger, at han lige smutter i et par bukser og en trøje, så han kan køre ned og hente den. Lidt drilsk siger han til mig, at jeg evt. Denne opfordring er ikke til at misforstå, så næsten inden min mand er kørt ud af garagen, ligger jeg på maven inde i vores dejlige og varme soveværelse, har tændt vores to læselamper og nogle fyrfadslys, kun iført mine åbne trusser og min BH.

Jeg finder et blad ved siden af min seng, hvor de plejer at ligge. Slår op på en artikel om netop det at vise sig frem for fremmede mænd. Mens jeg ligger på maven og læser, kan jeg selvfølgelig godt mærke, at min krop tænder mere og mere, men for lige at være helt sikker, fører jeg min ene hånd ned til mine åbne trusser. Og jo, den er god nok, min kusse er varm, våd og omkranset af mine glatte og nu meget opsvulmede kønslæber. Jeg masserer min klit en lille smule, bare for lige at mærke suset i resten af min liderlige krop.

Jeg har ikke trukket gardinerne for, det giver nemlig min mand mulighed for en gang i mellem at være med på en kigger, når han kommer tidligere hjem end planlagt - eller netop kommer hjem som aftalt.

Umiddelbart synes jeg, at jeg kan høre fodtrin på terrassen uden for soveværelset. Så har min mand haft travlt med at komme tilbage. Jeg synes bare ikke, at jeg har hørt bilen køre ind i garagen.

Ud af min øjenkrog kan jeg skimte en mørk skikkelse, der begynder at smøre vores vindue ind i sæbe med en børste. Hvad har min mand nu gang i? Begynder han at lege vinduespudser her tæt på midnat i måneskin? Det tænder mig endnu mere, og nu kan blad altså være blad, jeg vender mig om og ligger nu på ryggen, så han kan se mine strittende brystvorter.

Og i og med at jeg spreder mine ben mere og mere, kan han også se, at jeg har de bundløse trusser på, som han elsker at stikke sin frække tunge ind igennem, lige op i min nu endnu mere våde og varme kusse. Så er en sex-gynge måske et godt stykke legetøj! Det kan næsten ikke blive mere frækt lige nu.

Jeg slikker mig drilsk om munden min ene hånd masserer mit ene bryst, og min anden hånd har travlt med at fingerkneppe min nu meget piktrængende kusse. Min mand begynder nu stille og roligt at fjerne vand og sæbe med en smal vinduesskraber, Jo mere han ser på mig, jo mere tænder jeg.

Lige nu ved jeg godt, at hans dejlige pik med de glatte, bløde nødder er fuldstændig stiv og helt sutteklar. Mens min mand fjerner de sidste sæberester på ruden, vender jeg min krop, sætter mig op på alle fire og stritter med min numse ud mod vinduet for at lokke ham endnu mere.

Jeg vrikker let og fristende med mine balder, alt i mens jeg kan ane hans ansigt i vores skabsspejl på den anden side af vores dobbeltseng. Lige pludselig synes jeg, at han forsvinder ud af syne. Har jeg bare drømt eller hvad? Jeg ligger stadig på alle fire, da jeg øjeblikket efter hører en bil køre ind i garagen.

Nu begynder jeg for alvor at blive ekstra tændt. Hvem kommer kørende ind i garagen, hvis min mand nu har leget vinduespudser på vores soveværelsesvindue lige før? Jeg lægger mig ned på ryggen igen, begynder at lege med mit skridt og mine bryster igen.

Jeg kan slet ikke lade være nu. Mens jeg ligger og nyder mig selv, åbner soveværelsesdøren sig forsigtigt, og ind ad døren kommer min mand med et stort og frækt smil på læben:. Du har vel kun tænkt på at komme hjem og slikke min varme og våde fisse, svarer jeg. Min mand er ikke længe om at tage sit tøj af og står lige nu kun i et par flotte sorte trusser med to indbyggede slidser det helt rigtige sted! Han kravler hen over sengen og over til mig, begynder at kysse mig blidt på munden, vælter mig ned på ryggen, begynder at kysse mine brystvorter, der stritter op over BH-skålen.

Og mens hans mund sutter og kærtegner min mund og mine bryster på skift, går hans frække fingre på opdagelse og finder vej igennem de åbne trusser. Hans tommelfinger begynder at massere min klit, hans pege- og langfinger begynder at fingerkneppe min våde og varme fisse.

Det tændte hende helt vildt og hun begyndte at vride sig i sengen, mens hun stønnede liderligt. Da jeg rejste hovedet fra Tanjas dejlige fisse så jeg min mand sidde med et liderligt blik i øjnene, mens han rev løs i sin stive pik. Nu var det så min tur til at få med We viben. Jeg lagde mig på ryggen og Tanja førte We viben op i min ualmindelig våde fisse, det føltes dejligt men da hun med sin fantastiske tunge begyndte at lege med min klit, var jeg lige ved at eksplodere.

Tanja lå med røven lige i vejret og min mand begyndte at slikke hende i hendes røvhul inden han førte sin stive pik ind i det stramme hul. Det var tydeligt at det var noget Tanja tændte på, for hun stønnede voldsomt mens hun suttede løs på min klit og sikrede, at we viben meget præcist ramte mit g-punkt. Det var så fantastisk at jeg måtte skrige min orgasme ud og min mand så bestemt ud til at have det på samme måde.

Han gennem kneppede hendes røv med sin store pik, mens han stønnede og brølede. Lige inden han kom tog jeg hans nosser i munden mens jeg kørte to finger på Tanjas klit, det var helt fantastisk at mærke de to komme og få den første forløsning. Vi tog en kort pause, inden vi fortsatte med de mange frække lege vi skulle lege den nat. Tanja blev hos os i lidt over 4 timer og vi knaldede i hvert fald 3 af de timer. Det var en fantastisk nat og da Tanja gik var vi alle sammen godt trætte og brugte.

Vi har flere gange senere ringet efter Tanja og både min mand og jeg vil varmt anbefale at pifte sexlivet op med en frisk lille trekant, fra tid til anden, det er en fantastisk oplevelse. Allerede da jeg åbnede døren til soveværelset og hørte jeg hendes tunge åndedrag, vidste jeg …. Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer. Forrige En våd drøm. Næste Mens hun sov. Skriv et svar Annuller svar Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Se vores cookie- og privatlivspolitik her.

Www dk min våde fisse