Thai massage vesterbro københavn luxus luder

thai massage vesterbro københavn luxus luder

Langt hovedparten af ejendommen er opdelt i andelslejligheder, her bor typisk familier med børn, og her er man ikke begejstrede for klinikken i stueetagen. På beboerforeningens generalforsamling i slutningen af oktober lød kravet fra stort set alle beboere: Beboernes holdning er kendt hos IP Administration, der bestyrer ejendommens erhvervslejemål. Dette firma har Bent Andreasen siden 1.

Han oplyste til IP Administration, at lokalerne i Allégade 29 skulle benyttes til kontor for engroshandel og til en klinik for zoneterapi og massage. Kort efter ankom flyttefolk med et flyttelæs til adressen. Hov, tænkte jeg, da jeg så, at de bar en dobbeltseng ind - er de ikke klar over, at det er et erhvervslejemål og ikke må benyttes til beboelse Siden er klinikken blevet den sag, Dorte Quist i sin tid som næstformand, har måttet bruge mest tid på.

Beboerne klager, men har manglet håndfaste beviser på, at der tilbydes andet end zoneterapi og massage i klinikken. Heller ikke IP Administration er synderligt tilfredse med situationen. Den mørkeblå Audi Ikke kun beboere, men også forretningsdrivende i nærheden af Lotus Thai Massage har lagt mærke til klinikken. Flere har desuden lagt mærke til en mørkeblå Audi, som dukker op hver morgen ved åbningstid. Føreren er en lidt korpulent mand, som kommer med de thailandske kvinder og sætter dem af ved klinikken.

Også ved lukketid kommer den blå Audi forbi. Torsdag aften i denne uge når rådhusklokkerne på Frederiksberg Rådhus at slå ni, før Audi'en ankommer. En mand stiger ud og går direkte hen til klinikken. Åbningstiden er forbi for en time siden - men manden har nøgle og låser sig ind.

Ti minutter går, så kommer to thailandske kvinder ud - efterfulgt af manden fra før, som låser døren efter sig. De tre sætter sig ind i bilen, kvinderne på bagsædet, hvorefter bilen i god fart kører ned ad Gammel Kongevej og ind gennem Københavns gader til mandens privatadresse.

Næste formiddag dukker manden med den mørkeblå bil igen op ved klinikken på Frederiksberg. Ud af bilen myldrer fire thailandske kvinder, som går hen til klinikkens indgangsdør. Holleufer, som har ventet ved klinikken, går hen til bilen og banker på ruden. Tour de fiss med Lisa, Jazmin og Jazmine. Vivienne i Herlev af locosueco , 8. Fantastisk oplevelse af Poptrold , fredag klokken Sabrina af dengladedreng , søndag klokken Marlene - Pussy Galores 1 2 af Lemac , 9.

Lana i Glostrup af Too shy , Maya - før i Måløv senest i Rødovre af Rolias , fredag klokken Varmblodige Karina - Karlslunde af 69er , søndag klokken Jazmine Osterbro af riberhus , søndag klokken Camilla i sommervarmen af Nordliglibido , 6. Stella med kattetungen af Tacoma , søndag klokken Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste Side 1 af

..