Thai massage vestjylland find en thai kone

thai massage vestjylland find en thai kone

Var mødt op uden at have bestilt tid og til mit held var der hul i hendes kalender, så jeg kunne komme til med det samme. Aftalte en times olie massage med hende og ikke andet i første omgang.

Mens jeg lagde der med snuden nede i hullet i briksen, blev der tændt for lidt hyggemusik og så gik hun ellers i gang med at give massage. Selv om jeg havde valgt olimassage, så blev jeg ikke bare smattet til med olie, hun brugte kun lige det der skulle bruges og hun kunne virkelig bruge hendes fingre og hænder. Havde valgt en medium hård behandling og det var lige det jeg fik. Super dejlig lækker behandling over hele kroppen.

Da tiden og massagen lakkede mod enden, spurgte hun om jeg kunne tænke mig lidt ekstra, måske et hj? Jeg var blevet lidt tændt under massagen, så vi blev hurtigt enige om en pris for den lille ekstra hj ydelse. Men under ekstrabehandlingen, fik jeg ekstra lyst til yderligere ekstra og spurgte, om det var muligt og det nikkede hun ja med et smil til. Vi blev hurtigt enige om en ny pris for fuld pakke og så smed hun hurtigt resten af sit tøj og lagde sig op på briksen ved siden af mig.

Super smuk lækker fast krop med bryster i en størrelse der stemte fuld overens med resten af hendes krop. Fik så ellers fuld behandling, hvor vi begge to både kunne nye og komme på arbejde, hver for sig og på samme tid, lækkert, lækkert, lækkert. Glemte næsten tid og sted under behandlingen, som sluttede med, at jeg efter forskellige stillinger, måtte overgive mig i kondomet oppe i hende. Jeg var så flad og tømt og hun var samtidig så fast og stram, at kondomet blev siddende da jeg trak mig ud.

Efter vi begge havde sundet os lidt, blev jeg tilbudt noget at drikke og et bad, som jeg dog snuppede hjemme hos mig selv i stedet for. Kender ellers ikke stedet så godt, så ved ikke, om der evt. Måtte aflevere ,- Alle penge værd. Det lyder jo altsammen godt, men hvis du får den rigtige massage af veluddannede kvinder så er det sidste man har lyst til er vel sex.

Mange af de Thaikvinder eller piger som er her er jo ikke veluddannede i massage de er her i kort tid for at tjene penge og det kan de jo kun gøre ved ekstra ydelser. Prøv at find en luder først eller for den sags skyld konen  og så dernæst et  rigtigt massagested hvor de er veluddannede med diplom Siam i Herning er jo fantastisk og her holder ejeren Thaierne i kort snor Men lige nu er jeg fuld ud tilfreds med massagen og oplevelsen som jeg fik her.

Det kan jo godt tage det bedste af sin tid og finde sådan en. Da jeg ankom var det mutter selv der tog imod. Jeg blev bedt om at tage plads. Der var en kvinde i butikken som var igang med en form for behandling.

Det er sjældent at jeg ser kvinder i disse etablissementer. Hende der skulle give massage var en yngre pige under 30 lidt kvindelige former og et rigtigt sødt ansigt. Hende ville jeg gerne stifte et nærmere bekendtskab med. Men det skulle gå anderledes. Hun masserede så godt at alt det frække kom bagerst i hovedet. Fik dog bud om hj til sidst. Spurgte om fuld pakke men det gav hun ikke. Hun var jo også en pæn pige. Begyndte at tage lidt på hende og gejle hende op.

Det virkede og vi dyrkede sex for kr ekstra. Super flotansigt, men ligesom alle andre massage thaier hænger hendes maveskind efter minimum en graviditet. Sex var egentlig okay og det virkede faktisk som om hun kunne lide at få pik. Har du allerede en bruger? Anmeldelser af thaimassage og thaipiger i Jylland Search In. Log ind for at følge dette    Følgere 2. Top Thai vejle af Andershamselv , Del dette indlæg Link til indlæg. Nu leder politiet efter vidner.

Margrethe med rørende gestus på Henriks fødselsdag: Ærer prinsen med særlig gave. Under dynen lå noget anden end en baby. Mand brød ind i lejlighed i Roskilde: I køkkenet opdagede han noget, der straks fik ham til at ringe Disse fem partier i Folketinget vil legalisere cannabis.

Sommeren er slut - for nu: Regn og køligere luft på vej. Mange tak for input næste gang skal jeg nok sætte flere detaljer ind  Hehe jeg må bare vente til at jeg trænger til en god gang massage igen  Jeg synes det er en god aftale med konen hun kan ikke lig sex overhovedet med ved jeg har et behov så længe jeg ikke går for tit  og det er kun hos thai massage steder er hun ok med det Men mange tak for svar på min lille uprofessionelle anmeldelse.

Andershamselv skrev, for 3 timer siden:. Lars Boca    2. Har lige lidt at tilføje her. Andershamselv skrev, for 5 timer siden:. Hvilken af stederne på Vardevej er hun nu? Overvejer nemlig at få hende prøvet. Opret en bruger eller log ind for at kommentere Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar Blev gratis medlem Opret en bruger på Eroguide. Opret en ny bruger. Log ind Har du allerede en bruger?

Gå tilbage til forum Anmeldelser af thaimassage og thaipiger i Jylland. Log ind her Opret gratis bruger.